maandag 23 september 2013

My soul to take - Rachel Vincent

My soul to take - Rachel Vincent

Dit is het eerste boek in de "Soul Screamers" serie. Mijn dude kocht het voor me omdat er op de voorkant "Twilight fans will love it" staat. Ja, echt. Totaal de juiste reden om voor mij een boek te kopen natuurlijk.

Maar goed, het is dus het eerste boek uit de serie. Dat is altijd een gevaar, want vaak als je alleen het eerste boek in huis hebt, is het boek zo goed dat je natuurlijk de rest ook wilt hebben. En dat was bij dit boek ook zo.

Het boek gaat over Kaylee. Zij is een bean sidhe (of een banshee zoals wij ze kennen), zij zingt (schreeuwt) om de zielen van overledenen verder te brengen. Kaylee komt erachter als er jonge meiden ineens als vliegen om haar heen overlijden. Ze ontmoet Nash, die ook een bean sidhe blijkt te zijn (en ook een lekker ding trouwens!) en Tod en met z'n drie├źn proberen zij uit te vinden wat er aan de hand is.

"My soul to take" is een boek wat lekker makkelijk weg leest, maar ook omdat het gewoon een leuk verhaal is. Verwacht geen hoogstaande literatuur, maar als je Twilight en de Hunger Games leuk vond, vind je dit vast ook een leuk boek.

Eindoordeel: 7/10

Uitgever: Mira Books
Aantal pagina's:368
Genre: Science Fiction/Fantasy
ISBN: 9780778303558
Taal: Engels


Geen opmerkingen:

Een reactie posten