dinsdag 8 oktober 2013

Don't blink - James Patterson

Don't blink - James Patterson

Don't blink (oftewel Ooggetuige) van James Patterson ben ik gaan lezen om de titel. Ik heb al meerdere boeken van James Patterson gelezen en die vond ik altijd onwijs goed geschreven. En dan baseer ik de keuze van boeken gewoon op mijn eigen referenties. Want Don't Blink doet mij dan weer denken aan Doctor Who en de Weeping Angels.

Maar goed, dat is een ander verhaal, want daar heeft dit boek totaal niks mee te maken. Don't blink gaat over een journalist, Nick Daniels, die in een restaurant heeft afgesproken met een baseball ster. Terwijl hij op zijn gast wacht, wordt er iemand aan het tafeltje naast hem bruut vermoord. Als journalist zijnde gaan dan de raders draaien en wil hij meer weten. Maar is dat wel goed voor hem?

Nick Daniels krijgt te maken met corrupte politieagenten, de Italiaanse en Russische maffia. Komt hij hier nog wel levend uit?

Don't Blink is een uitermate spannend en goed geschreven boek. James Patterson is dan ook een van mijn favoriete schrijvers. Hij houdt je wel van de straat, want als je eenmaal in dit boek bent begonnen, wil je het ook in een ruk uitlezen. Hou daar rekening mee als je eraan begint!

Eindoordeel: 8/10

Uitgever: New Book B.V.
Aantal pagina's: 331
Genre: Thriller
ISBN: 9789023458050
Taal: Engels & Nederlands


Geen opmerkingen:

Een reactie posten