woensdag 2 oktober 2013

Internetgodinnen - Suzan Eikelenstam

Internet Godinnen - Suzan Eikelenstam

Zoals je misschien wel weet, maar anders weet je het nu, heb ik al eventjes mijn eigen webwinkel. Dit houdt niet in dat ik alles weet, dus lees ik er nog best wat over. Het meeste online, maar soms ook in boeken.

Dit boek stond al even op mijn lijstje en nu heb ik 'm eindelijk gelezen. Het boek is ingedeeld in stappen, in plaats van hoofdstukken. Het leest heel fijn, want je zet echt in 10 stappen je eigen webshop op.

Suzan heeft een aantal succesvolle vrouwelijke webshopeigenaren geïnterviewd voor dit boek en dat vind ik altijd fijn om te lezen. Je hoort natuurlijk wel de succesverhalen, maar iedereen is ergens begonnen. Hoe lastig het is en hoe hard je moet werken hoor je niet zoveel. Ondanks dat het boek wat gedateerd is (het is immers uit 2010), heb je nog heel veel aan de tips. En dus zeker een aanrader als je van plan bent om je eigen webshop te starten!

Suzan Eikelenstam heeft nu ook een nieuw boek uit, Webhelden. Deze heb ik nog niet gelezen, maar staat zeker op mijn verlanglijstje.

Eindoordeel: 7/10

Uitgever: Boekerij
Aantal pagina's: 190
Genre: Vakliteratuur
ISBN: 9789022557464
Taal: Nederlands


Geen opmerkingen:

Een reactie posten