zondag 3 november 2013

My soul to steal - Rachel Vincent

My soul to steal - Rachel Vincent

Inmiddels is dit alweer het vierde deel in de Soul Screamers serie. Je hebt al eerder kunnen lezen over het eerste deel My soul to take, het tweede deel My soul to save en het derde deel My soul to keep.

In het vorige deel lazen we over de gevaarlijke drug "Demon Breath". Nu heb je inmiddels uitgevonden wie er verslaafd is aan Demon Breath, namelijk Nash. Dit zorgt voor complicaties in de relatie tussen Nash en Kaylee. Maar dat is niet het enige. Het ex-vriendinnetje van Nash komt naar hun stadje, en komt ook bij hen op school! Om het nog gecompliceerder te maken, is Sabine ook nog eens een Mara, een demon die zichzelf voedt met de angsten van andere mensen. Maar natuurlijk is dit niet het enige wat Kaylee bezig houdt, want er is een demon die kinderen van school vermoord....

Het is weer een boek wat lekker weg leest, en nu de relatie tussen Nash en Kaylee wat moeilijker is geworden en er andere personen worden geïntroduceerd, maakt dat dit boek net wat spannender is als de voorgaande boeken.

Eindoordeel: 7/10

Uitgever: Mira books
Aantal pagina's: 384
Genre: Fantasy
ISBN: 9780778304784
Taal: Engels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten