maandag 4 november 2013

Private London - James Patterson

Private London - James Patterson

Je hebt al eerder over James Patterson en de Private serie kunnen lezen. Private London is deel 2 in de serie, maar gaat niet over de Private afdeling in de VS, maar in London (zoals je misschien wel begreep uit de titel).

Dit boek gaat over Hanna Shapiro wiens leven een aantal jaar geleden door Jack Morgan, eigenaar van Private, een groot privé-detective bureau, is gered. Ze is nu gevlucht van de VS naar Londen, waar ze studeert. Maar helaas achtervolgt het ongeluk haar naar Londen, want ze wordt ontvoerd en Private London wordt ingeschakeld om haar te redden. Maar in dit geval is de ontvoering niet wat het lijkt te zijn. De werknemers van Private London moeten flink wat moeite doen om Hanna vrij te krijgen...

Ook dit boek is weer niet uit mijn handen te leggen. James Patterson schrijft op een dergelijke manier dat verhalen van zijn hand superspannend zijn en je zo snel mogelijk wilt weten hoe het afloopt.

Deze maand is het NaNoWriMo en drie keer raden van wie we de eerste motivatiemail kregen? Juist ja, James Patterson. Hoe gaaf is dat!

Eindoordeel: 8/10

Uitgever: Random House UK
Aantal pagina's: 489
Genre: Thriller
ISBN: 9780099570738
Taal: Engels


Geen opmerkingen:

Een reactie posten