dinsdag 7 januari 2014

Webhelden - Suzan Eikelenstam

(afbeelding van Bol.com) Webhelden - Suzan Eikelenstam

Weer een boek over je eigen bedrijf (in dit geval webshop)! Ja, ik ben onderzoek aan het doen, en ik vind het altijd leuk om te lezen en mezelf te ontwikkelen.

In dit geval gaat het om Webhelden van Suzan Eikelenstam. Je hebt al eerder kunnen lezen over Internetgodinnen, dit is de opvolger.

In webhelden wordt dieper in gegaan op het vak webshopeigenaar. En dan met name een succesvolle webshop. Want in dit boek behandelt Suzan Eikelenstam door middel van grootheden als het gaat om succesvolle webshops, alle stappen die je moet zetten om van je webshop een succes te maken.

Ze gaat daarbij in op zaken zoals iDeal en Klarna, maar ook hoe je je webshop succesvol in het buitenland maakt. Reken in dit boek niet op alle mooie verhalen, want het is keihard en realistisch geschreven. Je hoort de succesverhalen, tuurlijk, maar er wordt ook realistisch gezegd dat een groot deel van de webshops het niet redt.

Ben je gemotiveerd genoeg om keihard te werken om van je webshop een succes te maken? Of wil je een webshop openen, maar heb je geen idee hoe of wat? Dan is dit toch echt verplichte kost.

Eindoordeel: 8/10

Uitgever: Boekerij
Aantal pagina's: 272
Genre: Business
ISBN: 9789022565193
Taal: Nederlands

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen