dinsdag 11 maart 2014

Moon River - J.R. Rain


Het allereerste boek dat ik op mijn Kindle kocht, was het eerste boek in de Vampire for Hire serie van J.R. Rain. Ik hou van vampieren en dit boek was niet heel duur. Dus dan is de keuze snel gemaakt.

Het is inmiddels alweer 3,5 jaar geleden dat ik mijn Kindle kocht en de Vampire for Hire serie lees ik nog steeds! Elke keer word ik weer helemaal blij als J.R. Rain een nieuw boek uitbrengt. 

Samantha Moon is een vampier, moeder en Private Investigator. Ze zat, voor ze vampier werd, bij de politie, maar is daar weg gegaan. De uren als PI zijn makkelijker te combineren met haar moederschap en vampier zijn. De zaken die ze aanneemt zijn altijd een beetje supernatural, en er zit een hoop spanning en humor in de serie. 

In dit boek wordt ze door de politie ingehuurd om een aantal mooorden te helpen onderzoeken. Moorden die verdacht veel lijken op het werk van vampieren. Is ze wel echt ingehuurd door de politie of is dit een val? 

Ik heb weer erg genoten van Moon River en kijk alweer uit naar het volgende deel. Hou je van vampieren, humor en PI zaken? Dan is dit boek zeker wat voor jou! 

Eindoordeel: 8/10

Uitgever: Lulu.com
Aantal pagina's: 216
Genre: Fantasy
ISBN: 9781304328199
Taal: Engels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten