woensdag 18 juni 2014

Femke leest tijdschriften: Beauty special GraziaEen Grazia Beauty Special, en dan ook nog eens met Guest Editor Mascha Feoktistova van Beautygloss. Die moest ik natuurlijk hebben.

Naast boeken lees ik ook geregeld tijdschriften. Momenteel wat minder, maar een aantal jaar geleden had ik wel 5 tijdschrift abonnementen. Ik hou van alles en nog wat, van woontijdschriften tot food-magazines en ook de vrouwenbladen sla ik echt niet over.

Grazia was een tijdschrift wat ik vaak in Engeland kocht. Een echte Glossy, mooie covers, leuke artikelen en niet heel duur. Toen ie in Nederland uitkwam, was ik dan ook gelijk fan. Ook Mascha's beautyblog lees ik al een tijd lang elke dag dus die combinatie zorgde ervoor dat ik het tijdschrift gelijk bestelde zodra dat mogelijk was.

Door een miscommunicatie bij Grazia en Tijdschrift365 (waar ik de Grazia bestelde), kreeg ik 'm helaas later als verwacht in de brievenbus en begon het dus niet helemaal positief. Maar de inhoud daarentegen! Het is net een papieren versie van Beautygloss, helemaal fijn dus.

De inhoud: een lang interview met Mascha, haar vriendinnen Tatjana (Miss Nederland) en Ivana, het food diary van Frances van Foodgloss, maar ook make up tips, een lange versie van 'Stel je vraag' en nog veel meer.

De Grazia Beauty Special kost €3,95 en is verkrijgbaar in de supermarkten t/m 22 juli.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten